fbpx

Small acts multiplied by millions of people

can transform the world..

Missie

Zoveel mogelijk mensen bewust maken, zodat ze zichzelf de vraag gaan stellen hoe ze zelf het verschil kunnen maken. We kunnen in deze tijden van niets meer zeker zijn en niets meer vanzelfsprekend vinden. Toch kunnen we zelf stappen ondernemen en samen werken aan en betere leefwereld.

Als ieder van ons zijn steentje bijdraagt, gaan we daar zeker in slagen. Door ons eigen gedrag te analyseren en zorgvuldig met ons afval om te gaan, kunnen we al een hoop bereiken. Alles begint bij jezelf!

 Hoe helpt KaduuK ?

Een lekke band, iedereen heeft het wel eens voor. Vervelend en soms niet meer te repareren. De meesten onder ons denken waarschijnlijk dat dit wel gerecycleerd zal worden. Ah ja, tegenwoordig wordt toch alles gerecycleerd niet? Dat ligt toch net wat anders voor een binnenband van je tweewieler. Deze is namelijk gemaakt uit een bepaalde samenstelling, genaamd Butylrubber, en bevat niet genoeg rubber om verwerkt te worden tot granulaat. Met andere woorden, deze komen allemaal terecht op onze vuilnisbelt. Het materiaal daarentegen is uitermate waterdicht en flexibel. Je kan er unieke tassen en accessoires van maken om weer en wind te trotseren. Dat komt goed uit toch!