fbpx


De verantwoordelijke, genaamd Nathalie Gijbels, zaakvoerster van KaduuK; maker en ontwerper van gerecycleerde tassen en accessoires; een onderneming, ingeschreven bij de KBO onder de commerciële naam KaduuK met nummer 0775.538.061, gevestigd te Stadswal 14, F-Blok, lokaal F04, 3580 Beringen.
Reeds vernoemde, Nathalie Gijbels, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals beschreven in dit privacybeleid.

KaduuK respecteert je privacy en gaat hierdoor ook zorgvuldig om met de gegevens die u verstrekt. Je gegevens worden dan ook enkel gebruikt om je bestellingen zo snel en. efficiënt mogelijk af te ronden.

Welke gegevens worden er bewaard en waarom?

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, leveringsadres en facturatiegegevens nodig om uw bestelling af te handelen en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Indien gewenst bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en facturatiegegevens bewaard worden. Zo dient u deze informatie niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen.Delen van gegevens met betrokken derde partijen.

Delen van gegevens aan derde partijen.

KaduuK verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. KaduuK blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe kan ik mijn gegevens inkijken of bewerken?

Indien u vragen of klachten mocht hebben over het privacy beleid van KaduuK, of indien u uw gegevens wil verwijderen of een kopie wil ontvangen ervan, neem dan contact met ons op via Nathalie@kaduuk.eu .Het is ook steeds mogelijk om uw gegevens in te kijken of te wijzigen via uw account op deze website, indien u die aangemaakt heeft.

Cookies.

KaduuK gebruikt alleen technische en functionele cookies voor sociale media, als ook analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en die dienen om ons website-verkeer te analyseren. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Privacy beleid, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – General Data Protection Regulation (GDPR)


De verantwoordelijke, genaamd Nathalie Gijbels, zaakvoerster van KaduuK en tot uiterlijk 14/07/2021 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so – Starterslabo Limburg; maker en ontwerper van gerecycleerde tassen en accessoires en maker van ambachtelijk gedraaide urnen en accessoires van hout; een onderneming, ingeschreven bij de KBO als Ondernemersatelier cvba so onder nummer 0876.478.439, gevestigd te Windekestraat 1, 3600 Genk.
Reeds vernoemde, Nathalie Gijbels, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals beschreven in dit privacybeleid.

KaduuK respecteert je privacy en gaat hierdoor ook zorgvuldig om met de gegevens die u verstrekt. Je gegevens worden dan ook enkel gebruikt om je bestellingen zo snel en. efficiënt mogelijk af te ronden.

Welke gegevens worden er bewaard en waarom?

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, leveringsadres en facturatiegegevens nodig om uw bestelling af te handelen en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Indien gewenst bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en facturatiegegevens bewaard worden. Zo dient u deze informatie niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen.Delen van gegevens met betrokken derde partijen.

Delen van gegevens aan derde partijen.

KaduuK verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. KaduuK blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe kan ik mijn gegevens inkijken of bewerken?

Indien u vragen of klachten mocht hebben over het privacy beleid van KaduuK, of indien u uw gegevens wil verwijderen of een kopie wil ontvangen ervan, neem dan contact met ons op via info@kaduuk.eu. Het is ook steeds mogelijk om uw gegevens in te kijken of te wijzigen via uw account op deze website, indien u die aangemaakt heeft.

Cookies.

KaduuK gebruikt alleen technische en functionele cookies voor sociale media, als ook analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en die dienen om ons website-verkeer te analyseren. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen